Publicare produse pe eMag

Aplicație: BOCP Gestiune Stoc și Vânzări; Modul:  Vanzari

Introducere

Am realizat un update la modulul de Vânzări – eMag Marketplace, introducând posibilitatea de a publica produse din BOCP pe eMag.

Pentru a putea publica produsele pe eMag, trebuie să aveți modulul eMag activat în contul Dvs. și configurat conform descrierii de aici: https://manual.bocp.eu/modul-sincronizare-emag-marketplace/

Configurare

1.- Creăm fișele produselor în Lista de Produse , prin import din fișier excel sau manual. Dacă avem deja produse publicate pe eMag, selectam meniul Vânzări (1) > Emag Marketplace (2).

2.- Importăm produsele cu butonul Importă în BOCP nomenclatorul de produse (3) din TAB-ul Lista Produse (4).

3.- Recepționăm produsele care vor fi publicate pentru a avea stoc pozitiv.
4.- Selectăm meniul Catalog(1) > Catalog Produse (2)

5.- Pentru a fi publicate produsele trebuie să fie adăugate obligatoriu într-o categorie. Pentru a verifica dacă avem produse fără categorie alegem TAB-ul Produse (3) și apoi Grupe Produse (4). Din meniul din stânga selectăm Produse fără categorie (5) apoi, bifăm toate produsele pe care dorim să le alocăm într-o categorie anume. Apăsăm butonul Editare (6) unde vom selecta categoria dorită din submeniul Adaugă în categorie.
6.- Dacă dorim să creăm categorii noi, accesăm TAB-ul Categorii (7) apoi butonul Adaugă categorie.

7.- Pentru publicare, selectăm TAB-ul Publicare produse (7), dacă e nevoie folosim filtrul Status publicare: Nepublicate (1), bifăm toate produsele (2) sau numai cele dorite (3), apoi apăsăm butonul Publicare (4).
8.- În TAB-ul Asociere caracteristici (5) putem asocia caracteristicile din eMag cu cele din BOCP sau le putem crea dacă nu găsim o corespondență, – important pentru caracteristicile obligatorii.
9.- În cazul în care apar probleme de publicare, produsul și descrierea problemei vor fi listate în TAB-ul Produse cu probleme (6).