Publicare produse pe eMag

Aplicație: BOCP Gestiune Stoc și Vânzări; Modul:  Vanzari

Introducere

Am realizat un update la modulul de Vanzari – eMag Marketplace, introducand posibilitatea de a publica produse din BOCP pe eMag.

Pentru a putea publica produsele pe eMag, trebuie sa aveti modulul eMag activat in contul Dvs. si configurat conform descrierii de aici: https://manual.bocp.eu/modul-sincronizare-emag-marketplace/

Configurare

1.- Cream fisele produselor in Lista de Produse , prin import din fisier excel sau manual. Daca avem deja produse publicate pe eMag, selectam meniul Vanzari (1) > Emag Marketplace (2).

2.- Importam produsele cu butonul Importa in BOCP nomenclatorul de produse (3) din TAB-ul Lista Produse (4).

3.- Receptionam produsele care vor fi publicate.
4.- Selectam meniul Gestiune (1) > Catalog Produse (2)

5.- Pentru a fi publicate produsele trebuie sa fie adaugate obligatoriu intr-o categorie. Pentru a verifica daca avem produse fara categorie alegem TAB-ul Produse (3) si apoi Grupe Produse (4). Din meniul din stanga selectam Produse fara categorie (5) apoi, bifam toate produsele pe care dorim sa le alocam intr-o categorie anume. Apasam butonul Editare (6) unde vom selecta categoria dorita din submeniul Adauga in categorie.
6.- Daca dorim sa cream categorii noi, accesam TAB-ul Categorii (7) apoi butonul Adauga categorie.

7.- Pentru publicare, selectam TAB-ul Publicare produse (7), daca e nevoie folosim filtrul Status publicare: Nepublicate (1), bifam toate produsele (2) sau numai cele dorite (3), apoi apasam butonul Publicare (4).
8.- In TAB-ul Asociere caracteristici (5) putem asocia caracteristicie eMag cu cele din BOCP, important pentru cele obligatorii pentru eMag.
9.- In cazul in care apar probleme de publicare, produsul si descrierea problemei vor fi listate in TAB-ul Produse cu probleme (6).