Imprimare multiple documente atașate la facturi

Aplicație: BOCP Gestiune Stoc și Vânzări; Modul:  Vanzari

Introducere

Această opțiune de automatizare a fost implementată pentru a facilita și a reduce timpul de lucru în ceea ce privește imprimarea documentelor necesare în procesul de vânzare.

Alături de facturile fiscale se pot imprima cu un singur click și următoarele documente (opțiuni selectabile):

  • pickerlist (conține produsele de împachetat și locația acestora pe rafturi)
  • AWB-ul generat
  • Borderou de achiziție Poșta Română
  • Certificat de garanție produse
  • Prospecte și broșuri anexate la produsele facturate
  • Garanțiile specifice produselor (se pot încărca în format PDF la produsele din nomenclator)

Pentru ca această opțiune să fie activă, este necesar să aveți activat în contul BOCP, modulul Printer Queues imprimare multiplă. https://manual.bocp.eu/bocp-printer-queues-imprimare-automata-din-erp/

Cum se utilizează?

Se accesează modulul Vânzări->Facturi fiscale și se selectează facturile dorite pentru imprimare, apoi se apasă butonul de imprimare din ERP (iconița verde în formă de imprimantă)

Se selectează stația pe care se dorește imprimarea (în cazul în care aveți setate mai multe imprimante), se completează numărul de exemplare dorit, apoi se bifează restul documentelor ce se doresc a fi imprimate împreună cu facturile și se apasă Imprimare.

În cazul garanțiilor se poate alege să nu se imprime, să fie imprimate pe spatele facturii sau să fie imprimate separat de factură pe o altă pagină.

Atenție! Aplicația BOCP Fiscal Printer Connector trebuie să fie pornită pe calculatorul pe care este setată imprimanta ca implicită, altfel documentele vor rămâne în Queue până în momentul pornirii aplicației și doar atunci se vor imprima.