Preluare comenzi de pe FashionUP Marketplace

Aplicație: BOCP Gestiune Stoc și Vânzări; Modul: Marketplace

Introducere

Acest modul permite preluarea produselor și a comenzilor de pe marketplace-ul FashionUP și transmiterea stocurilor către acesta.

Pentru a utiliza acest modul este necesar să aveți un cont activ pe site-ul FashionUP

Configurare

Modulul se configurează de la Vânzări-> Marketplace-> Setări modul-> +Adaugă Marketplace Nou

Selectați din listă marketplace-ul FashionUP și introduceți adresa URL a site-ului.

Datele Cheie API și Cod API le veți primi de la agentul care se ocupă de contul dvs de pe FashionUP.

Setați apoi Opțiunile de importare informații : intervalul de timp la care să fie preluate comenzile noi și bifați cășuțele Importă categoriile și Preia automat toate produsele în nomenclatorul BOCP pentru preluarea automată a produselor din FashionUP, sau puteți să le importați manual.

Setați prefixul care se aplică la cod produs pe FashionUP. (de obicei acesta este setat în FashionUP ca fiind un acronim al numelui companiei dvs)

Puteți selecta punctul de lucru din care să se emită automat bonurile de vânzare sau dacă doriți să le generați manual atunci lăsați selectată opțiunea Nu emite bonuri automat.

Dacă se dorește trimiterea stocurilor către FashionUP la finalizarea comenzii, selectați punctul de lucru din care să se transmită stocul

După ce ați efectuat toate setările dorite, bifați căsuța Sincronizare activă, iar comenzile vor fi preluate în BOCP și vor putea fi vizualizate la tab-ul Lista comenzi, de unde le veți putea factura și genera AWB.

Momentan facturile și AWB-urile generate în BOCP pentru comenzile FashionUP trebuie încărcate manual întrucât API-ul FashionUP nu permite transmiterea și încărcarea acestora în contul FashionUP.

Urmăriți aici cum se pot genera AWB-uri pentru multiple comenzi și cum se pot factura.