Tutorial Deschidere Tichet Suport

Suport tehnic oferit

Pentru orice abonament achizitionat sunt incluse maxim 2 ore de suport initial gratuit care include un tur al aplicatiei si instruire de utilizare a aplicatiei BOCP.

Pentru modulele complexe precum Workmanager Service Software, Dispecerat Service Software si Magazin Virtual BOCP sunt incluse ore suplimentare in functie de pachetul achizitionat.

Suport prin telefon se ofera doar pentru instructiuni de utilizare.

Pentru orice problema sau cerere de facilitate oferim suport doar pe baza biletelor de suport deschise in cadrul aplicatiei.

Cum se deschide un tichet?

In cadrul aplicatiei puteti accesa Centrul Suport in doua modalitati:

  1. Intrati la Sistem-> Centru Suport
  2. Apasati “Colacul de salvare” din partea dreapta sus

Pentru a deschide un tichet cu problema aparuta accesati tabul Bilete suport, iar pentru a propune realizarea unei noi facilitati accesati tablul Propuneri facilitati. Tot pe aceasta pagina, accesand tabul Ultimele schimbari puteti vizualiza modificarile, corectiile si actualizarile aduse aplicatiei.

Apasati apoi butonul din dreapta sus “Deschide un bilet suport” pentru a deschide tichetul.

Se completeaza campurile solicitate, se descrie problema aparuta, apoi, prin apasarea butonului Salvare, tichetul va fi trimis catre operatorii nostri si va fi preluat in cel mai scurt timp posibil.

Nu descrieti intreaga problema in campul “Titlu problema” intrucat numarul de caractere este limitat si nu va fi afisat textul intreg.

Atentie! Va rugam documentati cat mai amanuntit problema in tichet, specificand Nr document, cod produs, numar bon vanzare sau factura, orice amanunt care va putea conduce la identificarea si solutionarea cat mai rapida a problemei.

In functie de modul in care a fost descrisa problema sau amploarea acesteia, vi se va raspunde la tichet avand statusul astfel:

  1. Intrebare la client : In cazul in care operatorul care a preluat tichetul are nevoie de informatii suplimentare, acesta va raspunde actualizand statusul la “Intrebare la client”
  2. Se proceseaza: In cazul in care tichetul a fost preluat, problema a fost identificata, dar necesita mai mult timp pentru a fi solutionata intrucat este nevoie sa fie aduse modificari aplicatiei sau trebuie realizate optiuni noi. In astfel de cazuri, in functie de volumul lucrarii vi se va comunica pretul aferent manoperei, pe care il puteti accepta sau refuza. Astfel, daca oferta de pret a fost acceptata, statusul tichetului va fi actualizat la “Se proceseaza”.
  3. Solutionata : In cazul in care s-a gasit solutia si problema a fost rezolvata, operatorul va raspunde mentionand cum a fost remediata problema, actualizand statusul la “Solutionata”.
  4. Nepreluat : In cazul in care tichetul a ramas la statusul Nepreluat pentru o perioada mai mare de doua luni, iar problema nu a fost remediata si inca persista, este posibil ca dintr-o eroare umana sa fi fost omis tichetul si de aceea va rugam reveniti asupra problemei.

Raspunsul primit la tichetul deschis il veti primi atat prin email, cat si in cadrul aplicatiei in Centrul suport. Aici vor aparea toate tichetele deschise de catre dumneavoastra si le puteti urmari in functie de ID, data, utilizator, subiect si status.

Pentru a vizualiza raspunsul primit, pentru a raspunde la intrebarea operatorului sau pentru a pune la randul dvs intrebari legate de problema descrisa, apasati iconita in forma de ochi din dreapta tichetului respectiv, apoi apasati butonul Raspunde.

Operatorii nostri va vor raspunde la tichete in cel mai scurt timp posibil, in ordinea in care acestea au intrat in Centrul Suport, insa in cazul in care este o perioada aglomerata cu mai multe facilitati propuse si optiuni de realizat, este posibil sa dureze pana la o saptamana pana ce tichetul dumneavoastra va fi preluat si solutionat.